Autohuolto ja auton korjaus

Monimerkkikorjaamomme Vantaalla sekä Tuusulassa tarjoavat auton huoltopalvelut niin pieniin kuin suurempiinkin huoltotöihin. Tarjoamme mm. määräaikaishuoltoja, öljynvaihtoja, automaattivaihteiston korjaustöitä, päästömittauksia ja paljon muita. Kaikki palvelumme löydät alta.

Autohuolto ja -korjauspalvelut

 • Auton määräaikaishuolto: Määräaikaishuolto sisältää valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet
 • Öljynvaihto: moottoriöljyn ja suodattimen vaihto
 • Ilmastointihuolto, ilmastointijärjestelmän vianhaku, korjaus ja otsonointi sekä desinfiointi
 • Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelumenetelmällä
 • Päästömittaus (bensiini, OBD, Diesel) sekä nopeudenrajoittimen tarkastus
 • Vaihteiston ja voimansiirron korjaus: korjaukseen sisältyy mm. kytkinremontti ja tasauspyörästöjen sekä jakovaihteistojen huolto ja korjaus
 • Moottoreiden korjaus: erikoisosaamisemme kattaa mm. Ford Powerstroke dieselmoottorit
 • Polttoainekäyttöisten lisälämmittimien (esim. Webasto, Eber) huolto, korjaus ja vianhaku
 • Diagnostiikka ja vianhaku (esim. USA, Mercedes-Benz sekä VAG-konsernin merkkikohtaiset testerit), sekä yleistesterit kaikille muille merkeille
 • Sähkötyöt
 • Katsastuspalvelu, joka sisältää tarkistukset ja asioinnin katsastuskonttorilla 
 • Rengashotelli
 • Ajoneuvon puhdistuspalvelut: kysy lisätietoa tai pyydä tarjous sisäpuhdistuksesta, käsinpesusta, vahauksesta ja/tai kiillotuksesta

Autohuolto

autohuolto

Mikäli ajoneuvosi tarvitsee hinausta korjaamolle, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme hinauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Mikäli sinulle herää tarkempia kysymyksiä palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

   

  Korjaustöiden takuu

  Tarjoamme kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan. 

  Maksutavat

  Meillä voit maksaa niin kortilla kuin käteisellä. Voimme laskuttaa tehdyn työn myös erillisellä laskulla tai sopia osamaksusta. Osamaksusopimuksen sopimusehdot ja lisätiedot voit lukea osoitteessa innovoice.fi/kuluttajille.

   

  Usein kysyttyä

  Minkä merkkisiä autoja korjaamonne huoltaa?

  Tarjoamiimme palveluihin kuuluu korjaus- ja huoltotyöt mm. USA-, Ford-, Mercedes-Benz-, VAG- ja BMW-merkkisiin autoihin, vaikka meillä on kokemusta myös muiden merkkien ja mallien korjaustöistä. Mikäli kaipaat lisätietoa tarjoamamme merkkien huolto- ja korjaustöistä, ota meihin yhteyttä!

  Missä toimipisteenne sijaitsevat?

  Monimerkkikorjaamomme sijaitsevat Vantaan Petikossa sekä Tuusulassa. Perille löydät esimerkiksi Googlen reittiohjeilla!

  Mitä palveluita tarjontaanne kuuluu?

  Monimerkkikorjaamomme tarjoaa muun muassa autojen määräaikaishuoltoja, automaattivaihteiston korjaustöitä ja päästömittauksia. Kaikki palvelumme löydät ylempää tältä sivulta.

  Voiko autohuollon maksaa laskulla?

  Kyllä! Maksu voidaan suorittaa joko laskulla, käteisellä, kortilla tai osamaksulla. Sinulle parhaiten sopivasta laskutustavasta voidaan sopia, kun asioit meillä.

  Onko teiltä mahdollista saada sijaisauto lainaksi huollon ajaksi?

  On! Meiltä voit lainata sijaisauton aina tarvittaessa, jos kysyt asiasta etukäteen. Sijaisauton lainaaminen ei maksa muuta kuin käytetyn polttoaineen kulutuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

   

  © 2023 JV Autopalvelu
  webDesign: Mekanismi »