ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto Tuusulassa

Auton ilmastointi kuntoon

Auton ilmastointilaitteet ovat olennainen osa ajoneuvon viihtyisyyttä kuumina kesäpäivinä. Ilman säännöllistä huoltoa niistä voi kuitenkin tulla epäluotettavia ja jopa hajota. Siksi on tärkeää pitää huolta autosi ilmastointijärjestelmästä ja varmistaa, että se on asianmukaisesti huollettu. 

JV Autopalvelu tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa ilmastointihuoltoa kaikenlaisille ajoneuvoille. Meillä on tarvittava osaaminen ja välineet huolehtia ilmastointijärjestelmäsi kuntoon kesän helteitä varten.

ilmastointihuolto

Miksi autosi ilmastointi kannattaa huoltaa?

Autosi ilmastointijärjestelmän säännöllinen huolto varmistaa, että se toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa sinua pysymään viileänä kesäkuukausina. Kuten mikä tahansa kone tai laite, säännöllinen huolto ilmastointilaitteellesi auttaa pidentämään sen käyttöikää ja kaikki osat pysyvät toimintakunnossa pidempään.

Mikäli ilmastointisi teho on laskenut, on todennäköisesti syynä sen vähentynyt kylmäaine, jota häviää vuodessa noin 50-70 g. Tuo ajoneuvosi meille niin me täytämme ilmastointisi kylmäaineet. Ilmastointihuollon palveluihimme kuuluu ilmastointijärjestelmän vianhaku, korjaus, otsonointi sekä desinfiointi.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme tarkastavat ilmastointijärjestelmäsi perusteellisesti. Tarkistamme järjestelmän paineet, vuodot ja muut mahdolliset viat. Lisäämme tarvittaessa järjestelmään uutta kylmäainetta valmistajan suositusten mukaisesti.

Ilmastointihuolto on suositeltavaa tehdä noin kahden vuoden välein, jotta ilmastointilaitteen toimivuus voidaan varmistaa. Varaa aika edulliseen ilmastointihuoltoon JV Autopalvelulta! Katso myös muut huoltopalvelumme!

Korjaustöiden takuu

Tarjoamme kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan. Lue lisää korjaamopalveluistamme Tuusulassa.