Renkaiden vaihto Vantaalla sekä Tuusulassa

Me JV Autopalvelulla hoidamme renkaidesi vaihdon. Me kiristämme pultit oikeaan momenttiin ja tarkastamme rengaspaineet. Voit myös jättää renkaasi rengashotelliimme säilytykseen.

Varmistamme, että renkaasi asennetaan huolellisesti ja että niiden kunto on riittävän turvallinen ajoa varten.

Renkaiden vaihto sisältää myös renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen. Väärä ilmanpaine voi aiheuttaa monenlaista haittaa, kuten renkaiden epätasaista kulumista, renkaan hajoamisen tai ajoneuvon hallitsemattoman käyttäytymisen. Ilmanpaineen tarkistus on oleellinen osa renkaanvaihtoa.

Teemme lisämaksusta myös renkaiden tasapainotuksia niiden vaihtamisen yhteydessä.

Rengashotelli

Meiltä löytyy asianmukainen rengashotelli kesä- ja talvirenkaille ja ottaessasi meiltä rengashotellin, renkaiden vaihtotyö kuuluu hintaan.

Varaa aika renkaanvaihtoon

 

rengashotelli

 

Mikäli ajoneuvosi tarvitsee hinausta korjaamolle, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme hinauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Mikäli sinulle herää tarkempia kysymyksiä palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

   

  Korjaustöiden takuu

  Tarjoamme kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan. 

  Maksutavat

  Meillä voit maksaa niin kortilla kuin käteisellä. Voimme laskuttaa tehdyn työn myös erillisellä laskulla tai sopia osamaksusta. Osamaksusopimuksen sopimusehdot ja lisätiedot voit lukea osoitteessa innovoice.fi/kuluttajille.

   

  Usein kysyttyä

  Minkä merkkisiä autoja korjaamonne huoltaa?

  Tarjoamiimme palveluihin kuuluu korjaus- ja huoltotyöt mm. USA-, Ford-, Mercedes-Benz-, VAG- ja BMW-merkkisiin autoihin, vaikka meillä on kokemusta myös muiden merkkien ja mallien korjaustöistä. Mikäli kaipaat lisätietoa tarjoamamme merkkien huolto- ja korjaustöistä, ota meihin yhteyttä!

  Missä toimipisteenne sijaitsevat?

  Monimerkkikorjaamomme sijaitsevat Vantaan Petikossa sekä Tuusulassa. Perille löydät esimerkiksi Googlen reittiohjeilla!

  Mitä palveluita tarjontaanne kuuluu?

  Monimerkkikorjaamomme tarjoaa muun muassa autojen määräaikaishuoltoja, automaattivaihteiston korjaustöitä ja päästömittauksia. Kaikki palvelumme löydät ylempää tältä sivulta.

  Voiko autohuollon maksaa laskulla?

  Kyllä! Maksu voidaan suorittaa joko laskulla, käteisellä, kortilla tai osamaksulla. Sinulle parhaiten sopivasta laskutustavasta voidaan sopia, kun asioit meillä.

  Onko teiltä mahdollista saada sijaisauto lainaksi huollon ajaksi?

  On! Meiltä voit lainata sijaisauton aina tarvittaessa, jos kysyt asiasta etukäteen. Sijaisauton lainaaminen ei maksa muuta kuin käytetyn polttoaineen kulutuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

   

  © 2023 JV Autopalvelu
  webDesign: Mekanismi »