Autokorjaamo Tuusula – Nopea ja ammattitaitoinen palvelu

Autokorjaamomme Tuusulassa tarjoaa auton korjauspalvelut niin pieniin kuin suurempiinkin huolto- tai korjaustöihin. Tarjoamme mm. määräaikaishuoltoja, öljynvaihtoja, automaattivaihteiston korjaustöitä, päästömittauksia ja paljon muita. Tutustu palveluihimme alta.

Autohuolto ja -korjaamopalvelumme:

 • Auton määräaikaishuolto: Määräaikaishuolto sisältää valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet
 • Öljynvaihto: moottoriöljyn ja suodattimen vaihto
 • Ilmastointihuolto, ilmastointijärjestelmän vianhaku, korjaus ja otsonointi sekä desinfiointi
 • Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelumenetelmällä
 • Päästömittaus (bensiini, OBD, Diesel) sekä nopeudenrajoittimen tarkastus
 • Vaihteiston ja voimansiirron korjaus: korjaukseen sisältyy mm. kytkinremontti ja tasauspyörästöjen sekä jakovaihteistojen huolto ja korjaus
 • Moottoreiden korjaus: erikoisosaamisemme kattaa mm. Ford Powerstroke dieselmoottorit
 • Polttoainekäyttöisten lisälämmittimien (esim. Webasto, Eber) huolto, korjaus ja vianhaku
 • Diagnostiikka ja vianhaku (esim. USA, Mercedes-Benz sekä VAG-konsernin merkkikohtaiset testerit), sekä yleistesterit kaikille muille merkeille
 • Sähkötyöt
 • Katsastuspalvelu, joka sisältää tarkistukset ja asioinnin katsastuskonttorilla 
 • Rengashotelli
 • Ajoneuvon puhdistuspalvelut: kysy lisätietoa tai pyydä tarjous sisäpuhdistuksesta, käsinpesusta, vahauksesta ja/tai kiillotuksesta

Varaa huolto

Korjaamopalvelut Tuusulassa

Etsitkö nopeaa ja ammattitaitoista autokorjaamoa Tuusulan alueella? Jv Autopalvelu Tuusulassa tarjoaa juuri sitä! Olemme täyden palvelun autokorjaamo, joka takaa korkealaatuisen ja luotettavan autohuollon ja -korjauksen kaikille asiakkaillemme.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi panostamme ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja nykyaikaiseen korjaamolaitteistoon. Kun tuot autosi meille, voit luottaa siihen, että se korjataan huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kokeneet mekaanikkomme käyttävät vain korkealaatuisia varaosia valmistajan suositusten mukaisesti.

Haluamme olla luotettava autokorjaamo ja pitää huolen siitä, että asiointi meillä on kaikin puolin sujuvaa ja turvallista. Varmistamme aina korjausten yhteydessä, että ajoneuvollasi on turvallista jatkaa ajamista.

Oli kyse pienestä tai suuresta korjaus- tai huoltotyöstä niin autamme mielellämme kaikissa auton huoltoon ja -korjaukseen liittyvissä tarpeissasi.

varaa aika varauslomakkeemme kautta.

Tuusulan paras autokorjaamo – JV Autopalvelu

Kun huollat autosi säännöllisesti, pidennät sen käyttöikää ja voit välttää mahdolliset kalliit korjaukset myöhemmin. Säännöllinen huolto voi myös parantaa autosi suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta, mutta ennen kaikkea sen turvallisuutta.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme suorittavat kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet autollesi edulliseen hintaan. Tarjoamme myös katsastuspalvelun, joka sisältää ajoneuvosi tarkistukset ja asioinnin katsastuskonttorilla puolestasi.

autokorjaamo tuusula

Mikäli ajoneuvosi tarvitsee hinausta korjaamolle, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme hinauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Mikäli sinulle herää tarkempia kysymyksiä palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Laadukas monimerkkikorjaamo Tuusulassa

Kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä ovat nykyaikaisimmat korjaamolaitteet ja ohjelmistot, jotta jokaisen asiakkaamme tarpeet saadaan täytettyä.

Tiimimme toiminnan ytimessä on aito arvostus jokaista työntekijää kohtaan. Meillä jokainen on ylpeä omasta kädenjäljestään, minkä johdosta asiakkaamme saavat aina laadukkaan lopputuloksen kaikissa palveluissamme. Lupauksenamme on, että pidämme autosi uuden veroisena.

  Korjaustöiden takuu

  Tarjoamme kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan. Lue lisää korjaamopalveluistamme myös Vantaalla.

  Maksutavat

  Meillä voit maksaa niin kortilla kuin käteisellä. Voimme laskuttaa tehdyn työn myös erillisellä laskulla tai sopia osamaksusta. Osamaksusopimuksen sopimusehdot ja lisätiedot voit lukea osoitteessa innovoice.fi/kuluttajille.

   

  Usein kysyttyä

  Minkä merkkisiä autoja korjaamonne huoltaa?

  Tarjoamiimme palveluihin kuuluu korjaus- ja huoltotyöt mm. USA-, Ford-, Mercedes-Benz-, VAG- ja BMW-merkkisiin autoihin, vaikka meillä on kokemusta myös muiden merkkien ja mallien korjaustöistä. Mikäli kaipaat lisätietoa tarjoamamme merkkien huolto- ja korjaustöistä, ota meihin yhteyttä!

  Missä toimipisteenne sijaitsevat?

  Monimerkkikorjaamomme sijaitsevat Vantaan Petikossa sekä Tuusulassa. Perille löydät esimerkiksi Googlen reittiohjeilla!

  Mitä palveluita tarjontaanne kuuluu?

  Monimerkkikorjaamomme tarjoaa muun muassa autojen määräaikaishuoltoja, automaattivaihteiston korjaustöitä ja päästömittauksia. Kaikki palvelumme löydät ylempää tältä sivulta.

  Voiko autohuollon maksaa laskulla?

  Kyllä! Maksu voidaan suorittaa joko laskulla, käteisellä, kortilla tai osamaksulla. Sinulle parhaiten sopivasta laskutustavasta voidaan sopia, kun asioit meillä.

  Onko teiltä mahdollista saada sijaisauto lainaksi huollon ajaksi?

  On! Meiltä voit lainata sijaisauton aina tarvittaessa, jos kysyt asiasta etukäteen. Sijaisauton lainaaminen ei maksa muuta kuin käytetyn polttoaineen kulutuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

   

  © 2023 JV Autopalvelu
  webDesign: Mekanismi »