autokorjaamo

Määräaikais­huolto

Auton määrä­aikais­huolto

Auton määräaikaishuolto tarkoittaa säännöllistä huoltoa, joka on suoritettava tietyin väliajoin auton valmistajan suositusten mukaisesti. Määräaikaishuollossa tarkastetaan ja tarvittaessa vaihdetaan auton eri osia, kuten öljyt ja suodattimet, jarrupalat, jousitukset ja jarrut. Jokaisen auton määräaikaishuollon ajankohta ja sisältö voivat hieman vaihdella auton merkin, mallin, iän ja ajomäärän mukaan. Määräaikaishuollon ohjeet löytyvät auton käyttöohjekirjasta tai auton valmistajan verkkosivuilta.

koodien luku

Määräaikaishuolto Tuusulassa

JV Autopalvelu on luotettava ja ammattitaitoinen autokorjaamo, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta auton huoltoa ja korjausta Tuusulassa. Tarjoamme huoltopalveluita kaikenlaisiin autoihin, olipa kyseessä sitten henkilöauto, pakettiauto, tai muu ajoneuvo. Olemme myös erikoistuneet jenkkiautojen kuten Dodge huoltotöihin . Ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat eri automerkkien ja -mallien tarvitsemat huolto- ja korjaustoimenpiteet ja varmistavat, että autosi huolto tehdään valmistajan ohjeiden mukaan. Käytämme aina laadukkaita varaosia ja työkaluja, jotta autosi huolto ja korjaus ovat kestäviä ja turvallisia. 

Meidän kauttamme löydät myös muita palveluita, kuten rengaspalvelutilmastointihuoltoa ja jarruhuoltoa. Varaa aika huoltoon helposti ja vaivattomasti. Kilpailukykyiset hintamme ja henkilökohtainen palvelu varmistavat, että saat aina parasta vastinetta rahoillesi. Ammattitaitoiset mekaanikkomme huolehtivat autostasi kuin omastaan. Varaa siis aika helposti sivuiltamme ja jätä autosi parhaisiin käsiin.

Suorittamalla autollesi säännöllisen määräaikaishuollon:

  • Varmistat, että autosi toimii moitteettomasti ja turvallisesti
  • Vähennät suurempien korjausten mahdollisuutta
  • Autat pidentämään autosi käyttöikää
  • Säännöllinen huolto vähentää autosi päästöjä ja polttoaineen kulutusta, joka on hyväksi ympäristölle

Miksi auton määräaikais­huolto kannattaa tehdä?

Auton määräaikaishuolto on tärkeää, koska se auttaa pitämään autosi turvallisena ja luotettavana, sekä vähentää ennakoimattomien vikojen ja korjauskustannusten mahdollisuutta. Määräaikaishuolto auttaa myös pidentämään autosi elinikää ja varmistamaan, että autosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja että se täyttää turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Lisäksi säännöllinen määräaikaishuolto auttaa pitämään auton arvon parempana. Huollettu auto on yleensä houkuttelevampi ostajille, jos päätät myydä autosi myöhemmin. Kaiken kaikkiaan auton määräaikaishuolto on tärkeä osa auton ylläpitoa ja turvallisuuden varmistamista. Säännöllinen huolto auttaa pitämään auton hyvässä kunnossa ja vähentää ennakoimattomien ongelmien mahdollisuutta.

Öljynvaihto
avaimen luovutus

Sijaisauto käyttöösi
alkaen 0 €!

Meiltä voit myös helposti varata sijausauton käyttöösi autosi huollon tai korjauksen ajaksi alkaen 0 €!

Mersu-huolto

Korjaustöiden takuu

Tarjoamme kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan.