Ilmastointihuolto Vantaa & Tuusula

Auton ilmastointilaitteet ovat olennainen osa ajoneuvon viihtyisyyttä kuumina kesäpäivinä. Ilman säännöllistä huoltoa niistä voi kuitenkin tulla epäluotettavia ja jopa hajota. Siksi on tärkeää pitää huolta autosi ilmastointijärjestelmästä ja varmistaa, että se on asianmukaisesti huollettu. 

JV Autopalvelu tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa ilmastointihuoltoa kaikenlaisille ajoneuvoille. Meillä on tarvittava osaaminen ja välineet huolehtia ilmastointijärjestelmäsi kuntoon kesän helteitä varten.

Mikäli ilmastointisi teho on laskenut, on todennäköisesti syynä sen vähentynyt kylmäaine, jota häviää vuodessa noin 50-70 g. Tuo ajoneuvosi meille niin me täytämme ilmastointisi kylmäaineet. Ilmastointihuollon palveluihimme kuuluu ilmastointijärjestelmän vianhaku, korjaus, otsonointi sekä desinfiointi.

Miksi autosi ilmastointi kannattaa huoltaa?

Autosi ilmastointijärjestelmän säännöllinen huolto varmistaa, että se toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa sinua pysymään viileänä kesäkuukausina. Kuten mikä tahansa kone tai laite, säännöllinen huolto ilmastointilaitteellesi auttaa pidentämään sen käyttöikää ja kaikki osat pysyvät toimintakunnossa pidempään.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme tarkastavat ilmastointijärjestelmäsi perusteellisesti. Tarkistamme järjestelmän paineet, vuodot ja muut mahdolliset viat. Lisäämme tarvittaessa järjestelmään uutta kylmäainetta valmistajan suositusten mukaisesti.

Ilmastointihuolto on suositeltavaa tehdä noin kahden vuoden välein, jotta ilmastointilaitteen toimivuus voidaan varmistaa. Varaa aika edulliseen ilmastointihuoltoon JV Autopalvelulta! Katso myös muut huoltopalvelumme!

Varaa huolto tai pyydä tarjous

 

ilmastointihuolto vantaa

 

Mikäli ajoneuvosi tarvitsee hinausta korjaamolle, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme hinauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Mikäli sinulle herää tarkempia kysymyksiä palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

   

  Korjaustöiden takuu

  Tarjoamme kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan. Lue lisää korjaamopalveluistamme Vantaalla sekä Tuusulassa.

  Maksutavat

  Meillä voit maksaa niin kortilla kuin käteisellä. Voimme laskuttaa tehdyn työn myös erillisellä laskulla tai sopia osamaksusta. Osamaksusopimuksen sopimusehdot ja lisätiedot voit lukea osoitteessa innovoice.fi/kuluttajille.

   

  © 2023 JV Autopalvelu
  webDesign: Mekanismi »