autokorjaamo

Autokorjaamo Vantaa

Autokorjaamo Vantaan Petikossa

Autokorjaamomme Vantaan petikossa tarjoaa auton korjauspalvelut niin pieniin kuin suurempiinkin huolto- tai korjaustöihin. Tarjoamme mm. määräaikaishuoltoja, öljynvaihtoja, automaattivaihteiston korjaustöitä, päästömittauksia ja paljon muita. Tutustu palveluihimme alta.

Autokorjaamo vantaa

Autohuolto ja -korjaamopalvelumme:

 • Auton määräaikaishuolto: Määräaikaishuolto sisältää valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet
 • Öljynvaihto: moottoriöljyn ja suodattimen vaihto
 • Ilmastointihuolto, ilmastointijärjestelmän vianhaku, korjaus ja otsonointi sekä desinfiointi
 • Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelumenetelmällä
 • Päästömittaus (bensiini, OBD, Diesel) sekä nopeudenrajoittimen tarkastus
 • Vaihteiston ja voimansiirron korjaus: korjaukseen sisältyy mm. kytkinremontti ja tasauspyörästöjen sekä jakovaihteistojen huolto ja korjaus
 • Moottoreiden korjaus: erikoisosaamisemme kattaa mm. Ford Powerstroke dieselmoottorit
 • Polttoainekäyttöisten lisälämmittimien (esim. Webasto, Eber) huolto, korjaus ja vianhaku
 • Diagnostiikka ja vianhaku (esim. USA, Mercedes-Benz sekä VAG-konsernin merkkikohtaiset testerit), sekä yleistesterit kaikille muille merkeille
 • Sähkötyöt
 • Katsastuspalvelu, joka sisältää tarkistukset ja asioinnin katsastuskonttorilla 
 • Rengashotelli
 • Ajoneuvon puhdistuspalvelut: kysy lisätietoa tai pyydä tarjous sisäpuhdistuksesta, käsinpesusta, vahauksesta ja/tai kiillotuksesta

Vantaan paras autohuolto

Auton huolto ja sen säännöllisyys vaikuttavat suuresti autosi elinkaareen. Huollettu auto kestää pidempään ja sen jälleenmyyntiarvo pysyy korkeampana. Jos autoa ei huolleta säännöllisesti, se voi johtaa vakavampiin ongelmiin ja suurempiin korjauskustannuksiin tulevaisuudessa.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme suorittavat kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet autollesi edulliseen hintaan. Tarjoamme myös katsastuspalvelun, joka sisältää ajoneuvosi tarkistukset ja asioinnin katsastuskonttorilla puolestasi. Palveluihimme kuuluvat myös rengashotelli sekä ajoneuvon pesut ja puhdistukset.

autokorjaamo vantaa

Korjaamopalvelut ammattitaidolla

On tärkeää muistaa, että huollot kannattaa aina teettää valtuutetussa autokorjaamossa, jossa on oikeanlaista osaamista auton huolloista ja korjauksista. Valtuutettuna autokorjaamona takaamme myös sen, että autosi huolto tehdään asiantuntevasti alkuperäisiä varaosia käyttäen.

Tarjoamiimme palveluihin Vantaan toimipisteessä kuuluu korjaus- ja huoltotyöt mm. USA-, BMW-, Mercedes-Benz-, VAG- ja Ford-merkkisiin autoihin, vaikka meillä on kokemusta myös muiden merkkien ja mallien korjaustöistä.

Oli kyse pienestä tai suuresta korjaus- tai huoltotyöstä niin varaa aika ja laitetaan ajoneuvosi kuntoon.

Laadukas monimerkki­korjaamo Vantaalla

Ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä ovat nykyaikaisimmat korjaamolaitteet ja ohjelmistot, jotta saamme jokaisen asiakkaamme tarpeet täytettyä.

Tiimimme toiminnan ytimessä on aito arvostus jokaista työntekijää kohtaan. Meillä jokainen on ylpeä omasta kädenjäljestään, minkä johdosta asiakkaamme saavat aina laadukkaan lopputuloksen kaikissa palveluissamme. Lupauksenamme on, että pidämme autosi uuden veroisena.

Mersu-huolto

Korjaustöiden takuu

Tarjoamme kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan.

Miksi valita JV Autopalvelu?

Hyvää palvelua

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään odotukset tarjoamalla ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua.

Nopeaa toimintaa

Meillä on hyvin varusteltu korjaamo ja saatavilla laaja valikoima varaosia, jotta voimme suorittaa tarvittavat huolto- ja korjaustyöt ripeästi ja laadukkaasti.

autohuolto

Erikoisosaamista

Voit luottaa meihin vaikeampienkin ongelmien ratkaisemisessa ja erityistarpeidesi täyttämisessä. Panostamme jatkuvasti osaamisemme kehittämiseen.

sijaisauto veloituksetta

Sijaisauto käyttöösi alkaen
0 €!

Meiltä voit myös helposti varata sijausauton käyttöösi autosi huollon tai korjauksen ajaksi alkaen 0 €!

Korjaamo­palvelut myös Tuusulassa

Autokorjaamomme Tuusulassa tarjoaa auton korjauspalvelut niin pieniin kuin suurempiinkin huolto- tai korjaustöihin.

öljynvaihto