Autokorjaamo Vantaan Petikossa

Autohuolto on tärkeä osa auton omistamista ja ylläpitämistä. Säännöllinen huolto auttaa varmistamaan auton turvallisuuden, luotettavuuden ja suorituskyvyn pitkällä aikavälillä. Autohuollon säännöllinen aikataulu voi vaihdella auton merkin, mallin ja iän mukaan, mutta yleensä auton huoltoon tulisi varata aikaa vähintään kerran vuodessa. Huollon laajuus riippuu myös auton iästä ja ajomäärästä.

Yleensä perushuollossa tarkistetaan auton tärkeimmät osat, kuten jarrut, rengaspaineet, öljytasot ja nesteiden määrät. Tarvittaessa osia voidaan myös vaihtaa tai korjata. Teemme kaikki tarkistukset ja toimenpiteet autosi huolto-ohjelman mukaisesti laadukkaita varaosia käyttäen.

Autohuolto ja -korjauspalvelumme

 • Auton määräaikaishuolto: Määräaikaishuolto sisältää valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet
 • Öljynvaihto: moottoriöljyn ja suodattimen vaihto
 • Ilmastointihuolto, ilmastointijärjestelmän vianhaku, korjaus ja otsonointi sekä desinfiointi
 • Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelumenetelmällä
 • Päästömittaus (bensiini, OBD, Diesel) sekä nopeudenrajoittimen tarkastus
 • Vaihteiston ja voimansiirron korjaus: korjaukseen sisältyy mm. kytkinremontti ja tasauspyörästöjen sekä jakovaihteistojen huolto ja korjaus
 • Moottoreiden korjaus: erikoisosaamisemme kattaa mm. Ford Powerstroke dieselmoottorit
 • Polttoainekäyttöisten lisälämmittimien (esim. Webasto, Eber) huolto, korjaus ja vianhaku
 • Diagnostiikka ja vianhaku (esim. USA, Mercedes-Benz sekä VAG-konsernin merkkikohtaiset testerit), sekä yleistesterit kaikille muille merkeille
 • Sähkötyöt
 • Katsastuspalvelu, joka sisältää tarkistukset ja asioinnin katsastuskonttorilla 
 • Rengashotelli
 • Ajoneuvon puhdistuspalvelut: kysy lisätietoa tai pyydä tarjous sisäpuhdistuksesta, käsinpesusta, vahauksesta ja/tai kiillotuksesta

Varaa huolto

Korjaamopalvelut ammattitaidolla

On tärkeää muistaa, että huollot kannattaa aina teettää valtuutetussa autokorjaamossa, jossa on oikeanlaista osaamista auton huolloista ja korjauksista. Valtuutettuna autokorjaamona takaamme myös sen, että autosi huolto tehdään asiantuntevasti alkuperäisiä varaosia käyttäen.

Tarjoamiimme palveluihin Vantaan toimipisteessä kuuluu korjaus- ja huoltotyöt mm. USA-, BMW-, Mercedes-Benz-, VAG- ja Ford-merkkisiin autoihin, vaikka meillä on kokemusta myös muiden merkkien ja mallien korjaustöistä.

Oli kyse pienestä tai suuresta korjaus- tai huoltotyöstä niin varaa aika ja laitetaan ajoneuvosi kuntoon.

Vantaan paras autohuolto

Auton huolto ja sen säännöllisyys vaikuttavat suuresti autosi elinkaareen. Huollettu auto kestää pidempään ja sen jälleenmyyntiarvo pysyy korkeampana. Jos autoa ei huolleta säännöllisesti, se voi johtaa vakavampiin ongelmiin ja suurempiin korjauskustannuksiin tulevaisuudessa.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme suorittavat kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet autollesi edulliseen hintaan. Tarjoamme myös katsastuspalvelun, joka sisältää ajoneuvosi tarkistukset ja asioinnin katsastuskonttorilla puolestasi. Palveluihimme kuuluvat myös rengashotelli sekä ajoneuvon pesut ja puhdistukset.

autokorjaamo vantaa

Mikäli ajoneuvosi tarvitsee hinausta korjaamolle, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme hinauksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Mikäli sinulle herää tarkempia kysymyksiä palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Laadukas monimerkkikorjaamo Vantaalla

Ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä ovat nykyaikaisimmat korjaamolaitteet ja ohjelmistot, jotta saamme jokaisen asiakkaamme tarpeet täytettyä.

Tiimimme toiminnan ytimessä on aito arvostus jokaista työntekijää kohtaan. Meillä jokainen on ylpeä omasta kädenjäljestään, minkä johdosta asiakkaamme saavat aina laadukkaan lopputuloksen kaikissa palveluissamme. Lupauksenamme on, että pidämme autosi uuden veroisena.

Maksutavat

Meillä voit maksaa niin kortilla kuin käteisellä. Voimme laskuttaa tehdyn työn myös erillisellä laskulla tai sopia osamaksusta. Osamaksusopimuksen sopimusehdot ja lisätiedot voit lukea osoitteessa innovoice.fi/kuluttajille.

   

  Korjaustöiden takuu

  Meiltä saat kaikille autokorjaamomme töille 24 kuukauden tai 30000 kilometrin takuun. Huoltotöissä käytettyjen varaosien takuu määräytyy valmistajien omien määritelmien mukaan. Lue lisää korjaamopalveluistamme myös Tuusulassa.

   

   

  Huoltojen lisäksi ajoneuvosta kannattaa huolehtia myös itse

  Auton välttämättömien huoltojen lisäksi autosta kannattaa pitää huolta myös itse. Tähän kuuluu esimerkiksi auton säännöllinen pesu ja puhdistus, jotta auton maalipinta ja sisätilat pysyvät hyvässä kunnossa. Rengaspaineiden tarkistaminen ja tarvittaessa renkaiden tasapainotus auttavat myös pitämään auton ajossa tasapainoisena ja turvallisena.

  Auton huoltoon ja sen ylläpitoon kannattaa sijoittaa aikaa ja rahaa, sillä se auttaa pitämään auton turvallisena, luotettavana ja paremmassa kunnossa pitkällä aikavälillä. Säännöllinen huolto auttaa myös pitämään kustannukset kurissa, sillä huoltojen ja korjausten laiminlyönti voi johtaa suurempiin ja kalliimpiin ongelmiin myöhemmin.

  JV Autopalvelu Vantaalla auttaa sinua kaikissa autosi huoltoon liittyvissä kysymyksissä ja saat meiltä huollon ajaksi sijaisauton käyttöösi Vantaan- sekä Tuusulan toimipisteissä.

  Kauttamme voit varata myös autollesi määräaikaishuollon, ilmastointihuollon tai esimerkiksi  tuoda renkaasi rengashotelliin säilytykseen.

   

  © 2023 JV Autopalvelu
  webDesign: Mekanismi »